Динамиката на съвременният живот често води до различни обсесии  и

...
Динамиката на съвременният живот често води до различни обсесии  и
Коментари Харесай

Как кристалите помагат при депресия?

Динамиката на актуалният живот постоянно води до разнообразни обсесии  и депресивни положения. Депресията също може да докара до отрицателни мисли и страсти, които могат да повлияят на всекидневието ви.

Как кристалите оказват помощ при меланхолия?

Смята се, че кристалите работят посредством взаимоотношение с енергийното поле или аурата на тялото. Твърди се, че всеки кристал има неповторима осцилация, която може да повлияе на енергийното поле на индивида, който го употребява.

Отрицателната сила може да се натрупа в тялото и да способства за възприятие на меланхолия. Твърди се, че кристалите всмукват тази негативна сила и я освобождават от тялото.

Важно е да се означи, че макар че доста хора имат вяра в лечебните сили на кристалите, няма научни доказателства в поддръжка на тяхната успеваемост. Въпреки това, в случай че потреблението на кристали ви оказва помощ да се чувствате по-добре и да управлявате депресията си, тогава те могат да бъдат потребен инструмент, който да включите в рутинната си грижа за себе си. Препоръчително е да желаете да се консултирате със здравен експерт, с цел да сте сигурни, че кристалите са безвредно и уместно допълнение към вашия проект за лекуване.

Кристалите като спомагателна терапия

Докато доста хора имат вяра, че кристалите могат да оказват помощ при меланхолия, има малко научни доказателства в поддръжка на това изказване. Кристалите може да не са сурогат на професионалната помощ, те могат да се употребяват като спомагателна терапия. Важно е да се означи, че кристалите не би трябвало да се употребяват като сурогат на медикаменти или професионална помощ. Ако се борите с меланхолия, значимо е да потърсите управлението на доктор или експерт по психологично здраве. Те могат да ви оказват помощ да разработите проект за лекуване, който включва медикаменти, терапия и други учредени на доказателства практики.

В някои случаи кристалите могат да имат плацебо резултат. Плацебо резултатът поражда, когато човек получи позитивен резултат от лекуване, което няма лечебна стойност. Въпреки че плацебо резултатът не е сурогат на професионалната помощ, той може да бъде потребен за някои хора. Има няколко кристала, които могат да оказват помощ при меланхолия и всеки от тях има неповторими свойства. Ето някои от най-ефективните кристали за меланхолия:

Лепидолит

Лепидолитът е кристал, прочут със своите успокояващи свойства. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че лепидолитът оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Аметист

Аметистът е известен кристал за лекуване на меланхолия заради своите успокояващи и успокояващи свойства. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че аметистът оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Розов кварц

Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че розовият кварц оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Авантюрин

Авантюринът е кристал, прочут със способността си да предизвиква прочувствения баланс и непоклатимост. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че авантюринът оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Слънчев камък

Слънчевият камък е кристал, прочут със способността си да предизвиква щастието и насладата. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че слънчевият камък оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Опушен кварц

Опушеният кварц е кристал, прочут със способността си да предизвиква заземяването и стабилността. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че опушеният кварц оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Кунцит

Кунцитът е кристал, прочут със способността си да предизвиква прочувственото излекуване. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Смята се също, че кунцитът оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Цитрин

Цитринът е кристал, прочут със способността си да предизвиква насладата и оптимизма. Може да помогне за понижаване на напрежението и безпокойството и също по този начин може да помогне за поощряване на възприятието за вътрешен мир. Твърди се също, че цитринът оказва помощ при бодърствуване и други нарушавания на съня.

Пирит

Пиритът е прочут с това, че предизвиква възприятието на самонадеяност и овластяване. Също по този начин се споделя, че има заземяващ резултат, което го прави известен избор за тези, които се борят с тревогата и депресията.

Тези кристали могат да се употребяват по разнообразни способи, в това число да ги носите като бижута, да ги носите в джоба си или да ги поставите във вашия дом или офис. Експериментирайте с разнообразни кристали, с цел да намерите тези, които работят най-добре за вас.

Въпреки че лечебните сили на кристалите не са научно потвърдени, доста хора намират комфорт в потреблението им като спомагателна терапия към обичайните способи на лекуване. Ако се борите с меланхолия, значимо е да потърсите съвет от дипломиран медицински експерт.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР